Over ons


EER uw Overleden Geliefden            (Grafmonument)


Houden van een overleden dierbare stopt natuurlijk nooit.U zorgt voor een waardig afscheid en legt die persoon persoon te rusten op een begraafplaats.

Helaas behoefd een grafmonument ook onderhoud en dit is meestal een erg emotionele aangelegenheid. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen en ervoor zorgen dat het graf van uw overleden geliefden er netjes en verzorgt bij ligt op de begraafplaats.  Reiniging Terras, Oprit.           (Hogedruk)Deze opdrachten pakken wij aan met de hogedrukreiniger.Het meest rendabel is het om dit te laten doen bij de wisseling van de seizoenen.

Voor uw tuin/oprit als het mooier weer word een opfrisbeurd te geven en de groene aanslag te laten verwijderen.

Voor uw boot als deze naar de stalling gaat of juist wanneer dee weer te water word gelaten in de haven.HOGER RENDEMENT EN EEN LANGERE LEVENSDUUR (Zonnepanelen)


Zonnepanelen reiniging en glasbewassing doen wij uitsluitend met een zogeheten tuckerpole-instalatie, dit houd in dat wij met kalkvrij water uw ramen of panelen reinigen met een daarvoor ontworpen borstel zodat er geen kalkvlekken achterblijven op het te reinigen oppervlak. 1 keer per jaar uw zonnepanelen laten reinigen kan u al een rendement opleveren van 25% op uw zonne-energie instalatie. Zo heeft deze een optimale opbrengst en een langere levensduur.


     Hogedruk          Telewash/Tuckerpole      Stoom/Lucht

                     

Grafmonument

Zonnepanelen

Meubels

Tuin/Terras/Gevel/Dak

Glasbewassing

Grafmonument

Boot/auto    (buitenkant)

Grafmonument

Boot/Auto     (binnenkant)

 

 


 


 


 


 


 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Info